Testimoniale

Elena Botnaru

Proiectul TRADER.MD sa distins prin specialiștii săi de înaltă calificare și prin cooperarea fluctuoasă cu clienții. Vreau personal să îi mulțumesc îndeosebi Doamnei Chitoroagă Sorina pentru calitatea serviciilor prestate și grija deosebită fată de clienții săi.

Elena Botnaru Designer


Petru Ogorognic

Am studiat 3 săptămâni cursul de bază. Acesta este locul unde am cunoscut o mulțime de lucruri noi, interesante și cel mai important informații foarte utile despre Forex, acum aplic aceste cunoștinte în practică. Eu cred că toată lumea ar trebui să-și asigure un venit stabil din diferite domenii de activitate și anume piața valutara poate oferi această oportunitate.

Petru Ogorognic Electrician


Andrei Bostănică

Mă simt cu adevărat un om fericit pentru că am avut ocazia să obțin cunoștințe în domeniul tranzacționării la TRADER.MD, unde activează un grup de profesionaliști în domeniul dat. Sincere mulțumiri întregii echipe pentru efortul pe care îl depun zi de zi și în special doamnei Sorina care mi-a predat orele cu mare entuziasm și care a folosit mai multe instrumente pentru ca la final să avem rezultate. Multe realizări frumoase în continuare acestei echipe frumoase.

Andrei Bostănică Inginer proiectant


Alexandru Istrati

Am avut onoarea să fiu pregătit în acest domeniu de-o echipă de profesioniști cu niște abilități la nivel. Deja tranzacționez pe cont propriu, echipa proiectului respectiv îmi oferă zilnic ajutor și suport. Mersi foarte mult de sprijinul oferit.

Alexandru Istrati Antreprenor

logo

online.school@trader.md

Ultimele articole

Întroduceți numărul de telefon

Vă telefonăm în 3 minute